TOKİ, Eskişehir dahil 48 ilde toplam 558 arsa satışa çıkarıyor ve ihale tarihlerini 25-26 Şubat olarak belirledi. İzmir’de Çeşme başta olmak üzere birçok bölgede yüksek değerli arsalar satışa sunulacak.
Alıcılar için uzun vadeli ödeme planları ve peşin alımlarda indirim fırsatları bulunuyor. Yatırım yapmak isteyenler için bu iki gün boyunca ihaleler yapılacak.
İhale Tarihleri ve Satışa Sunulan İller
25 Şubat’ta ihalesi yapılacak iller:
Şanlıurfa, Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İzmir, Aydın, Antalya, Muğla, Denizli, Gaziantep, Adana, Malatya, Ağrı, Ardahan, Van, Kahramanmaraş, Osmaniye, Amasya, Afyonkarahisar, Niğde, Konya, Kütahya, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Tokat, Uşak, Trabzon, Bayburt, Giresun, Bilecik, Erzincan.
26 Şubat’ta ihalesi yapılacak iller:
Mardin, Bitlis, Elazığ, Aksaray, Ankara, Düzce, Eskişehir, Denizli, Kastamonu, Mersin, Samsun, Yozgat.
Ödeme Seçenekleri
TOKİ’nin satışa sunduğu arsalar; konut, ticaret, turizm, tarım, hayvancılık, sağlık, eğitim ve sanayi gibi çeşitli kullanım alanlarına sahip olacak. Alıcılar için iki farklı ödeme planı sunuluyor:
%25 peşinat + 48 ay vade,
%40 peşinat + 36 ay vade.
Peşin ödemeyi tercih eden alıcılara %15 indirim uygulanacak.