2024 yılı Anadolu Üniversitesi takvimine göre, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için yaz okulu kayıt süreci tamamlandıktan sonra, şimdi gözler yaz okulu sınav tarihlerine çevrildi. Resmi takvime göre, 2024 AÖF yaz okulu sınavları 17 Ağustos'ta yapılacak.

Yaz okulu sınavları, AÖF öğrencileri için önemli bir fırsat sunuyor. Güz ve bahar dönemlerinde kayıtlarını yenileyen veya yenilemeyen tüm öğrenciler, hangi yarıyılda olduklarına bakılmaksızın yaz okuluna kayıt yaptırabiliyor. Yaz okulunda öğrenciler, daha önce almadıkları dersleri üst veya alt yarıyıllardan seçebiliyorlar.

Yaz okulu sınavlarının başarı değerlendirmesi tek bir sınavla yapılıyor ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100 olarak hesaplanıyor. Bu nedenle, sınavlar öğrenciler için büyük önem taşıyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nden yapılan duyuru ile AÖF yaz okulu sınav belgesi erişime açıldı. Yapılan açıklamada, "2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu sınav giriş belgeleri yayımlandı! Belgenize http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi