Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, operasyonların İstanbul, Balıkesir, Antalya, Tekirdağ, Kırklareli ve Bursa'da gerçekleştirildiğini duyurdu.

Açıklamada, İstanbul’da Ş.K., Balıkesir’de F.Ö., Antalya’da Y.K., Tekirdağ’da E.Y., Kırklareli’de N.G. ve E.K., Bursa’da ise F.Y.K. ve A.A.'nın elebaşılığını yaptığı suç örgütlerine yönelik operasyonlar yapıldığı duyuruldu.

Operasyonlar neticesinde gözaltına alınan şüpheliler hakkında, suç örgütü kurma, nitelikli yağma, adam öldürmeye teşebbüs, silahlı tehdit, tefecilik, hürriyeti kısıtlama, uyuşturucu ve silah ticareti, insan kaçakçılığı gibi pek çok suçtan soruşturma başlatıldığı duyuruldu.

Operasyonlarda 20 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız tüfek, 2 kurusıkı tabanca, çok sayıda kesici-delici alet, çek ve senetler ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı