İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilçede önemli çalışmalar başlattıklarını duyurdu. Başkan Hamamcı'nın talimatlarıyla, Otosan Evleri'nin yanına yapımı planlanan fırının yanına bir de çamaşırhane yapılması için zemin hazırlıkları başladı.

Başkan Hamamcı'dan İnönü'de Önemli Çalışmalar (2)

Başkan Hamamcı, aynı zamanda ilçenin çeşitli bölgelerinde yapılan diğer çalışmaları da paylaştı. Ali İhsan İlkbahar Bulvarı'nda orta refüjlerde çiçek dikimi ve peyzaj düzenlemeleri sürerken, Yenice Mahallesi'nde bulunan çamaşırhanede elektrik hatlarının bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, İnönü Belediyesi'nin mülkiyetindeki eski PTT binasının yıkım çalışmalarına da devam ediliyor.

Başkan Hamamcı'dan İnönü'de Önemli Çalışmalar (3)

"İlçemiz için çalışmaya devam ediyoruz"

İlçedeki temizlik çalışmaları da hız kesmeden sürüyor ve cadde ile sokaklarda düzenli temizlik yapılıyor. Başkan Hamamcı, "İlçemiz için çalışmaya devam ediyoruz" diyerek, bu projelerin İnönü'nün daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için önemli adımlar olduğunu vurguladı.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi