İstanbul'da etkili olan ve art arta gelen depremler sonrası uçak biletlerinde fiyatlar 4 katına çıkmıştı. 1.000 TL olan İstanbul-Ankara uçak bileti fiyatlarını 4.000 TL'den satışa sunulmuştu.
Uçak biletlerinde meydana gelen artış sonrası Türk Havayolları Basın Müşaviri Yahya Üstün açıklamalarda bulundu.
THY'DEN YENİ KARAR
Türk Havayolları Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, İstanbul merkezli depremler nedeniyle mevcut koşullarda ihtiyaç duyulan noktalara ilave seferler düzenleneceğini duyurdu.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul merkezli hissedilen depremler nedeniyle öncelikle İstanbul’lu hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Mevcut koşullarda ihtiyaç duyulan noktalara ilâve seferler gerçekleştirecek olup, yurt içinde tavan fiyatımızı bin 750 lira olarak belirlediğimizi ve değişikliğin sistemlere kısa sürede yansıyacağını değerli kamuoyumuzun dikkatine sunarız"