Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 üretim yılına ait Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği (Arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ürünleri için) 2. ödeme icmalleri, 12-16 Mart 2025 tarihleri arasında 5 gün süreyle mahallelerde askıya çıkarıldığını duyurdu.

Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için, askıya çıkan icmal listelerinin kontrol edilmesi gerektiği vurgulandı. Listelerde herhangi bir hata tespit eden çiftçilerin, 21 Mart 2025 Cuma gününe kadar bağlı bulundukları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yazılı olarak itirazda bulunmaları gerektiği belirtildi. Bu tarihten sonra yapılacak itirazların değerlendirilmeyeceği ifade edildi.

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi, 

​"2024 üretim yılına ait Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği (Arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf ürünleri için) 2.Ödeme İcmalleri 12-16 Mart 2025 tarihleri arasında 5 gün süreyle Mahallerde askıya çıkarılmıştır.

Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması için, İcmal Listelerini kontrol ederek bilgilerinde hata bulunanların 21 Mart 2025 Cuma gününe kadar bağlı bulundukları İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yazılı olarak itiraz etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirilmeyecektir."

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi