Kızılcık Şerbeti dizisine sürpriz transfer: Eskişehirli oyuncu diziye dahil oluyor Kızılcık Şerbeti dizisine sürpriz transfer: Eskişehirli oyuncu diziye dahil oluyor

Sosyal medya platformlarında 10 milyonu aşkın takipçisi bulunan Eskişehirli güzel oyuncu Burcu Özberk, Prens dizisindeki rol arkadaşı Giray Altınok'un filmi Başka Bir Sen'in galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Londra'ya taşınacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Özberk, yine de gelecekteki planları hakkında net bir açıklama yaparak, kapıyı açık bırakmayı tercih etti.

BURCU ÖZBERK TÜRKİYE'Yİ TERK Mİ EDİYOR?

TGRT'nin haberine göre, Dil eğitimi için sık sık Londra'ya giden Burcu Özberk'in, burada ev satın almayı düşündüğü yönündeki iddialar gündeme geldi. Oyuncu, bu söylentiler hakkında ilk kez açıklama yaparak, ev aldığı haberlerini yalanladı. Özberk, şu an için Londra'da bir ev almadığını ancak gelecekte böyle bir planının olabileceğini belirtti. Londra'da geçirdiği zamanlardan da bahseden Özberk, şehre olan ilgisini ve burada edindiği deneyimlerini paylaştı.

"Londra'daki zamanlarım güzel geçti. Yazın da baya vakit geçirdim, tatil yaptım. Özlüyorum, tekrar gitmeyi düşünüyorum." dedi. Sosyal medya hesabından sık sık Londra'da fotoğraf paylaşan oyuncu bu sebeple televizyondaki dizi projelerinde de yer almıyor. Paylaştığı karelerle kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan oyuncu, bazen aylarca İngiltere'de kalıyor.

BURCU ÖZBERK KAÇ YAŞINDA?

11 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu Burcu Özberk, Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki Huricihan Sultan karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı[2] adlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi