Geçtiğimiz sezon elinin tersiyle ittiği 3. Lig vizesini, bu sezon kaçırmak istemeyen Eskişehirspor için şampiyonluk yolunda önünde 4 maç kaldı.
26 haftalık lig yarışının 22 haftasını 58 puanla 6. Grupta lider tamamlayan ve en yakın rakibi Manavgat Belediyespor’un 2 puan önünde yoluna devam eden Eskişehirspor, bugün saat 15.00’te Atatürk Stadı’nda oynanacak kritik maçta, 49 puanla Play-Off hedefi içinde yer alan Konya Temsilcisi Ereğlispor ile karşı karşıya gelecek.
Ligin ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği rakibi karşısında bu kez de galibiyetle ayrılarak, bir sonraki hafta deplasmanda oynayacağı Manavgat Belediye maçına avantajını kurarak çıkmak isteyen Eskişehirspor, birazdan başlayacak mücadelede büyük taraftarına güveniyor.
Tribünleri dolduran muhteşem taraftarın desteği altında çıkacağı maçın başlamasını bekleyen Şimşekler, Ereğli karşısında ilk 11’de Berkay Güzel, Hüseyin Eşkol, Cenk Özbey, Erdin Uzer, Ali Fırat Kasap, Hasan Şen, Kerim Deler, Umut Akpınar, Yakup Demirci, Halil İbrahim Yazgılı ve Necati Önal ile mücadele edecek.
Diğer taraftan şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’u yakından takip eden Manavgat Belediyespor ise, 44 puanla Play-Off yarışını bırakmak istemeyen Mezitli 33 Spor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacak.
Eskişehirspor, maçın başlamasını bekliyor
Her maçın final niteliği taşıdığı, son 4 maçın kaldığı şampiyonluk yarışında, Siyah kırmızılılar birazdan saha ve taraftarı önünde Konya temsilcisi Ereğlispor ile karşı karşıya gelecek.
Kaynak: Murat Dağtekin
Yorumlar