Eskişehirspor taraftarları, ligin bitimine 4 maç kala, 13 Nisan Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-Ereğlispor maçında tribünleri doldurmak için harekete geçti.

15 Aralık 2024 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Manavgat Belediyespor Bölgesel Amatör Lig maçında, 30 bin 358 biletli taraftarla Atatürk Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig seyirci rekoru kıran Eskişehirspor taraftarları, şampiyonluk yolunda hayati öneme sahip Ereğlispor maçını sabırsızlıkla bekliyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden camiaya çağrıda bulunan ve Pazar günü saat 15.00’te oynanacak karşılaşmada tribünlerin dolmasını isteyen taraftarlar, Eskişehirspor yönetiminin biletleri satışa çıkarmasıyla birlikte harekete geçti.

Son 4 maçın kaldığı ligde her maçın hayati öneme sahip olduğunu ve özellikle bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Manavgat maçı öncesi oynanacak Ereğlispor maçının büyük önem taşıdığını aktaran taraftarların, Pazar günü yeni bir seyirci rekoru kırıp kırmayacağı merak ediliyor.

Kaynak: Murat Dağtekin