Odunpazarı Belediyesi, sanata ve müziğe verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor. Eskişehir Polifonik Korosu, Yücel Elmas Korosu (MÜZED) ve Pamukkale Üniversitesi Çok Sesli Korosu işbirliği ile 11-13 Nisan 2025 tarihlerinde Eskişehir’in kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlayacak. 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Eskişehir Çok Sesli Koro Eğitimi ve Şeflik Çalıştayı, koro müziğine ilgi duyan tüm sanatseverleri bir araya getirecek.

Çok sesli müzik alanında deneyim kazanmak isteyen katılımcılar için alanında uzman eğitmenler Dr. Öğr. Gör. Muhip Şanal, Doç. Dr. Hakan Bağcı ve Burcu Özcanyüz Seymen çalıştayı yönetecek. Bu etkinlik, katılımcılara koro eğitimi alma ve şeflik deneyimi kazanma fırsatı sunarak, müzik dünyasına yeni bir soluk getirecek.

Çalıştaya katılanlar ayrıca Eskişehir Polifonik Korosu, Yücel Elmas Korosu (MÜZED) ve Pamukkale Üniversitesi Çok Sesli Korosu’nun oluşturduğu çalıştay korosuyla birlikte performans sergileme şansı bulacak. Etkinlikte konuk şef olarak Dr. Öğr. Gör. Aykut Önder Sarıçiftçi yer alacak.

Çalıştay, 13 Nisan Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek kapanış konseriyle sona erecek. Müzikseverlerin unutulmaz bir deneyim yaşayacağı bu konser, etkinliğin zirve noktası olacak.

Sanata ve müziğe ilgi duyan herkesin katılabileceği çalıştaya başvurular 8 Nisan 2025 tarihine kadar devam edecek. 

Kaynak: Bülten