Adana'nın Yüreğir ilçesinde, bir kişi kahvehanede okey oynayan iki kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.

A W420092 01

PEŞ PEŞE ATEŞ AÇTI

Saat 23.45 sıralarında Kiremithane Mahallesi Eczacı Haşim Dalgıç Caddesi'ndeki bir kahvehanede gerçekleşen olayda, D.G. (17) kahvehaneye girerek okey oynayan Ramazan Durak (40) ve Erkan Savan'a (35) henüz belirlenemeyen bir sebeple tabancayla peş peşe ateş açtı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Durak ve Savan kanlar içinde yere düşerken, D.G. olay yerinden kaçtı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ramazan Durak ve Erkan Savan, kahvehanedeki diğer arkadaşları tarafından bölgedeki özel hastaneye sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, her iki kişi de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan yaklaşık 15 dakika sonra, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli D.G.’yi yakın bir bölgede yakalayarak gözaltına aldı. D.G., emniyete götürülmek üzere tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı