AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programlarının bu akşamki konukları, şehit yakınları, gaziler ve aileleri oldu. Dede Korkut Parkı'nda gerçekleşen iftar yemeğine, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, İl Başkanı Gürhan Albayrak, İl Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Ali Çil, İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle birlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İftar programında konuşan Milletvekili Ayşen Gürcan, şehit ve gazi yakınlarına hitaben, "Ramazan ayı bizim için bereket ve paylaşma ayıdır. Eskişehir’de yaşadığımız bu birlik ve beraberlik ortamı, bizlere güç veriyor. Bu organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum. Eskişehir, bundan sonra çok daha güzel olacak. Hep birlikte ülkemiz ve Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramınız şimdiden mübarek olsun," dedi.
AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak ise, Ramazan ayında şehit yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüne atıfta bulunarak, "Çanakkale Zaferi, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesidir. Toprağa düşen her bir şehidimiz, vatanımızın özgürlüğü için canını feda etmiştir. 18 Mart’ta, canlarını veren kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun," ifadelerini kullandı.