Bölgesel Amatör Lig'de, geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen lig heyecanı, hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla kaldığı yerden devam edecek.
Ligin 18. hafta maçında, 2 Mart Pazar günü Konya temsilcisi Fuzul Ömeranlı ile Kulu’da karşılaşacak siyah-kırmızılar, maçın hazırlıklarını bugün tesislerinde yaptıkları taktik çalışmayla tamamladı.
Teknik Direktör Metin Yıldız nezaretinde rakibini analiz eden ve çalışmalarını bu doğrultuda tamamlayan Eskişehirspor, ligin ilk yarısında 4-1 mağlup ettiği Konya temsilcisi karşısında farklı bir skorla galip gelerek zirve yarışına devam etmek istiyor.
Eskişehirspor, Pazar günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşma için cumartesi günü Konya’ya giderek maç için kampa girecek.
Şimşekler, Ömeranlı için hazır
Lig maratonunun 18.haftasında deplasmanda Fuzul Ömeranlıspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kaynak: Murat Dağtekin
Yorumlar