Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Macro Center’in 126. şubesinin açılış törenine katılarak, şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlayan yatırımların önemine dikkat çekti. Açılışa belediye başkan yardımcıları, iş dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Nadir Küpeli, yaptığı konuşmada Eskişehir’in hızla gelişen ve yatırımcılar için cazip bir merkez haline geldiğini belirterek, “Şehrimizin ekonomik dinamizmine katkı sağlayan her yatırım bizim için büyük değer taşıyor. Eskişehir, sadece sanayi ve üretim alanında değil, aynı zamanda perakende ve hizmet sektörlerinde de hızla büyüyor. Macro Center gibi modern ve yenilikçi işletmelerin şehrimize kazandırılması, Eskişehir’in ticari hareketliliğini artırırken, aynı zamanda istihdama da önemli katkılar sağlayacaktır” dedi.
Başkan Küpeli, büyük markaların Eskişehir’e yatırım yapmasının, şehrin ekonomisini güçlendirdiğini vurgulayarak, “Eskişehir’e güçlü markaların gelmesi bizleri sevindiriyor. Bu tür girişimlerin artması, şehrimizin ticari çeşitliliğini artırarak ekonomimizi daha da canlı hale getirecektir. İşletme sahiplerini ve emeği geçen herkesi kutluyor, yeni şubenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.