Edinilen bilgilere göre, akaryakıt istasyonunda bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, yerde yatan kişinin silahla vurulduğu belirlendi. Ağır yaralı olarak Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın kimliği Ömer Çetinkaya olarak tespit edildi. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Çetinkaya hayatını kaybetti.
3 EL ATEŞ ETMİŞ!
Olayla ilgili yapılan incelemelerde, Ömer Çetinkaya'nın A.A. isimli bir şahıs ve yanındaki iki erkekle tartıştığı ortaya çıktı. Tartışmanın ardından A.A. ve yanındaki şahıslar olay yerinden ayrıldı. Ancak iddiaya göre, şüpheliler kısa süre sonra tekrar akaryakıt istasyonuna geri döndü. Bu sırada Çetinkaya'nın, şüphelilerin bulunduğu araca ateş açtığı öne sürüldü. Araçtan inen A.A.'nın ise belinden çıkardığı tabancayla Çetinkaya'ya 3 el ateş ettiği ve ardından yanındaki şahıslarla birlikte plakası tespit edilemeyen bir araçla olay yerinden kaçtığı belirtildi.
Silahlı çatışmanın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.