Eskişehir OSB Teknik Kolejinden yapılan açıklama şu şekilde; "

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı sene başı birinci veli toplantısı velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sabah oturumunda 9. ve 10. sınıf, öğleden sonra oturumunda ise 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin velileri ile görüşme sağlandı. Okul Müdürümüz sayın Bülent SEĞMEN yaptığı hoşgeldiniz konuşmasında okulumuzun birçok konuda öncü konumda bulunduğunu, bundan dolayı öğrencilerimizin çok şanslı olduğunu dile getirdi ve başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diledi.

Müdür Yardımcılarımız Zuhal ŞANGAR ve Gönül TÜRÜT KESİM disiplin kuralları ve bursluluk devamının gerekliliklerinden, devam-devamsızlık konusunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken noktalardan bahsettiler. Ayrıca Teknik Müdür Yardımcımız M.Burhan AYTAÇ, 11. Ve 12. sınıf öğrencilerimizin işletmelerde aldığı beceri eğitimi hakkında bilgilendirme yaptı. Genel Zümre Başkanlarımız Ali YAR ve Gül ALSAN okulumuzun uyguladığı kılık-kıyafet yönetmeliğinin ve okul sözleşmesinin önemli noktalarını dile getirdiler. Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenlerimiz Berna AKBULUT ve Kazım KİTAZ, öğrencilerin teknoloji ile ilişkisine dikkat çekerek teknoloji çağında ebeveyn olmak konulu bilgilendirme konuşması yaptılar.

Okul İş Güvenliği Sorumlu Makine Alan Öğretmenimiz Ferahnaz SEZGİN iş güvenliği ve iş kazalarının önlenmesi konusunda bilgilendirme yaptı. İdari İşler Koordinatörü Özlem ERYÜRÜK ise velilerimizin kıyafet teminini nasıl yapacakları konusunda açıklamada bulundu. Son olarak mezun öğrencilerimizden Osman YILDIZ, velilerimize bu okuldan mezun olduğu için çok şanslı olduğunu, Eskişehir'in ve Türkiye'nin sayılı işletmlerinden birinde çalıştığını söyledi ve kendisine hem öğrenciyken hem de mezun olduktan sonra sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerimizin bugünü ve geleceği için çok önemli olan okul-öğrenci-veli üçgeninin en önemli unsurları dan biri olan ve bugünkü toplantımıza büyük ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz."

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi