Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 10-11 Mart 2025 tarihlerinde şehir içi ulaşımda yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tramvay gece seferlerinin geçici olarak durdurulacağını duyurdu.
Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, tramvay hatlarında gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle 10-11 Mart 2025 tarihlerinde (Pazar geceyi Pazartesiye ve Pazartesi'yi Salıya bağlayan gece) gece tramvay seferleri geçici olarak yapılamayacak.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şehir içi toplu ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına düzenli olarak gerçekleştirilen bakım ve onarım faaliyetleri kapsamında, 10-11 Mart 2025 tarihlerinde (Pazarı pazartesiye ve pazartesiyi salıya bağlayan geceler) tramvay gece seferleri geçici olarak durdurulacaktır. Toplu taşıma hizmetinin güvenliğini artırmaya yönelik yaptığımız bakım ve onarım çalışmalarımız nedeniyle hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için önceden alternatif planları yapmaları önemle rica olunur.”