Yunusemre Caddesinde trafik lambalarının en sonuna kadar araçların bırakılması nedeniyle trafik akışı durma noktasına geliyor. Bu durum her gün tekrarlandığı halde trafik polislerinin müdahale etmemesi ise dikkat çekici. Eskişehir trafiği her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.

Özellikle Yunus Emre Caddesi'nde sağa dönecek araçlar için dubalarla ayrılan sağ şeritte park etme sorunu yaşanıyor.

Eskişehir Net Haber Merkezine ulan bir vatandaş, "bu parklar nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanıyor ve diğer sürücüler mağdur oluyor. Oysaki bu bölgelerde park yapmanın yasak olduğu bilinmesine rağmen sürekli olarak park ediliyor" dedi.

Vatandaşlar, trafik sıkışıklığının çözümü için emniyet güçlerinden daha etkili önlemler alınmasını ve trafik kurallarının daha sıkı bir şekilde uygulanmasını talep ediyor. Aksi halde Eskişehir trafiği daha da karmaşık bir hal alabilir.