Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı boyunca öğrencilere yönelik sosyal belediyecilik projelerini sürdürdü. Başkan Ayşe Ünlüce’nin göreve başlamasının ardından, abonman kartı ve gece seferleri gibi önemli hizmetlere imza atan belediye, 19 Kasım’da üniversite öğrencilerine yönelik sıcak çorba ikramına da başladı.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından özenle hazırlanan çorbalar, hafta içi her gün ücretsiz olarak öğrencilere sunuluyor. Bu uygulama, öğrencilerin sıcak bir çorba ile desteklenmesini sağlamak amacıyla 3 farklı noktada gerçekleştiriliyor.
Sabahın erken saatlerinde görevliler tarafından üniversite öğrencileri için Anadolu Üniversitesi Eczacılık girişinde, OGÜ tramvay durağı yanında ve Hızır Bey KYK Yurdu otobüs duraklarında sıcak çorba ikramı yapılıyor.
Bugüne kadar toplamda 16 bin 200 bardak sıcak çorba dağıtan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sabahları sıcak çorba içmesi için hizmetine devam ediyor.