Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelindeki Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen geleneksel yarışmanın 5. Bölge finalinde, Eskişehir’den katılan üç öğrenci ödül kazandı.
Fadime Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ayşe Alsahoke, Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okuma yeteneğiyle 1. olarak büyük bir başarıya imza attı. Alsahoke, yarışmada sergilediği etkileyici okuma performansı ile birinciliği kazandı.
Nasrettin Hoca İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Furkan Büyükkaya ise, gösterdiği üstün yetenekle 3. olarak ödül kazandı. Büyükkaya, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma konusunda gösterdiği başarıyla dikkat çekti.
Bir diğer ödül kazanan öğrenci ise Uluslararası Cevat Ülger Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Ubeydullah Kaş oldu. Kaş, yarışmada 4. oldu.