İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fotoğraf Kulübü, ara tatillerinde kulüp üyeleriyle birlikte Eskişehir’e unutulmaz bir fotoğraf gezisi düzenledi. Fotoğrafçılık pratiğini geliştirme amacıyla yapılan gezide, katılımcılar şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Gezi boyunca kulüp üyeleri, Eskişehir’in eşsiz manzaraları karşısında fotoğraf çekerken, hem teknik bilgi birikimlerini artırma fırsatı buldu hem de keyifli anılar biriktirdi. Kulüp üyeleri, şehrin simgelerinden olan Porsuk Çayı ve Kanlıkavak Parkı gibi yerlerde fotoğraf çekerek deneyim kazandı.

İTÜ Fotoğraf Kulübü üyeleri, fotoğrafçılık alanındaki becerilerini geliştirirken, bir yandan da grup halinde vakit geçirmenin keyfini çıkardı.

Kaynak: Eskisehir Net Haber Merkezi