Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Raif Denktaş’a ithafen düzenlenen anma etkinliği kapsamında konser vermek için Eskişehir'e gelen Piyanist Rüya Taner'i makamında kabul etti.
Valiliğe gelişi esnasında Vali Aksoy tarafından karşılanan Büyükelçi Korukoğlu daha sonra ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.
Büyükelçi Korukoğlu ve piyanist Rüya Taner'i Eskişehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Aksoy, şehrin tarihini, kültürel zenginliklerini, sanayi, turizm ve eğitim alanlarındaki durumu hakkında bilgi verdi.
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Raif Denktaş’a ithafen düzenlenen anma etkinliği kapsamında… pic.twitter.com/t6VwurM7Zk
— T.C. Eskişehir Valiliği (@eskvaliligi) February 20, 2025